2018年12月英语六级阅读答案:试卷一仔细阅读(

2020-03-26 09:20 次浏览

六级仔细读答案第一套
第一篇:机器人在农业中的应用及其影响
46. What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene?
答案:B- Enjoy more leisure hours


47. What will fammbots be expected to do?
答案:A- Take up many of the farmers' routines.


48. What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex
learning algorithms?
答案: B- Help farmers simplify their farming tasks and management.


49. Why are farmers pressing for robotic farming?
答案:D- Labor shortage is worsening


50. What does the author think future farms will be like?
答案:A- More and more automated


第二篇:科学家和民众之间的沟通以及对于科普的影响
51. What does the example of climate change serve to show?
答案: D - Common folks scientific knowledge can sway policy making


52. What should non-scientists do to ensure their quality of life?
答案 : B- Acquire a basic understanding of medical science


53. Why is it important for scientists to build a good relationship with the media?
答案: A- It helps them to effectively popularize new scientific information


54. What does the author say is the problem with science journalism?
答案: C- It may give inaccurate or distorted information to the public


55. What should scientists do to impart their latest findings to the public more
effectively?
答案:D- Improve their communication skills

上一篇:2018年12月英语六级翻译答案及点评试卷一:图书

下一篇:2018年12月英语六级阅读答案:试卷一长篇阅读(

您可能感兴趣的文章